duminică, 18 noiembrie 2012

Submarinul Blue Safari 1100

Si piesa de rezistenta in ceea ce priveste filmuletele din Mauritius: scufundarea cu Submarinul Blue Safari 1100. Au fost cei mai bine cheltuiti 100 de euro ever. Toata tura, cu accesul la submarin, pregatirea initiala, scufundarea, sedinte foto, tot dureaza cam 2 ore si jumatate.

Si nu va spun nimic despre acest submarin pentru ca m-am chinuit sa pun subtitrare la filmulet. Asa ca toate datele sunt legate de imagini. Sunt foarte comerciali, traseul merge la o epava scufundata special pentru a deveni recif artificial, apoi intr-o zona foarte faina cu o gradina de corali. La un moment dat am avut sansa sa intalnim si o testoasa care se odihnea linistita. La final iti ofera un fel de diploma de "pilot de submarin" asa ca sa fie si un super suvenir.

Din pacate afara era vreme foarte urata, asa ca si lumina este destul de putina, chiar si la adancimi mici, acolo unde ar fi trebuit sa se vada mult mai frumos si mai colorat. Oricum a fost ultima noastra zi in Mauritius, o zi pe care am fructificat-o excelent cu submarinul in prima parte a zilei si vizita la fabrica de zahar la pranz.

Un comentariu:

  1. Ceva superb, chiar a meritat sa faci aceasta scufundare. Inca odata, este superba!!!

    RăspundețiȘtergere

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: