luni, 28 noiembrie 2011

Etapa numarul 32 - Parteneri media

Superblog 2011 - Parteneri media: TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro

TVR – Zon@ IT.
Emisiunea dedicata zonei IT de la TVR2 este una dintre putinele emisiuni care si-a propus sa ofere o viziune de ansamblu asupra domeniului. Cu o prezenta constanta in Social media : Facebook, Twitter, YouTube, Zon@ IT ofera o lunga si utila serie de review-uri de la hardware si gadgeturi si pana la jocuri pentru PC sau console, software sau ghiduri de utilizare a diverselor aplicatii si device-uri. Imi place modul in care foloseste canalul YouTube unde o intreaga comunitate de oameni interactioneaza si discuta despre cele mai diverse jocuri sau aplicatii. Sunt multe vizualizari pe fiecare filmulet, la fel si comentarii, interventii, fani, prieteni si subscriberi. Sunt chiar doua zone dedicate pe Youtube, una pentru jocuri si alta pentru stiri, hardware si software si gadgeturi, ceea ce mie una imi demonstreaza o grija deosebita pentru cei care urmaresc canalul si anumite sectiuni. Like on Faceboook de la mine si multumiri pentru implicarea in Superblog 2011.

RadioLynx
Cu RadioLynx m-am intalnit in direct inainte de a sti ca exista la emisiunea realizata de Superblog 2011 impreuna cu sponsorul Aventuria.ro de acum cateva saptamani. Dupa aceea, am cautat sa vad emisiuni, realizatori, activitate in zona retelelor sociale, etc, si m-am alaturat comunitatilor care ii urmaresc. Multumiri RadioLynx pentru prezenta in emisiune si pentru sustinerea proiectului Superblog 2011.


Connect
Revista Connect aduna cca 100.000 de cititori pe editie, si este printre cele mai citite si documentate publicatii de telecomunicatii si internet. Revista se adreseaza atat incepatorilor pasionati cat si specialistilor, iar domeniile tematice se extind de la telefonia mobila si cea fixa (ISDN, ADSL), pana la teste de smartphone-uri, laptopuri, sistem de navigatie, accesorii, jocuri si subiecte din aria Internetului. Connect se pozitioneaza ca cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa si am regasit o comunitate destul de impresionata in zona retelelor sociale adunata in jurul Connect. Like din partea mea si multumiri pentru mediatizarea Superblog 2011.

Photo Magazine
Ca orice persoana pasionata de fotografie de Photo Magazine am auzit de ceva vreme. Vorbim de o publicatie care combina arta fotografica cu tehnica foto sun aceeasi coperta si prezinta cele mai reusite fotografii realizate de artisti romani. Se adreseaza celor pasionati de fotografie, indiferent ca sunt amatori sau profesionisti. Ii regasim alaturi de comunitatile online. Like pe Facebook din partea mea si la cat mai multe realizari, pentru ca, dincolo de orice, fotografia este perceputa ca « proces meditativ si exaltare a sufletului! »

121.ro
Comunitatea femeilor senzationale! Cred ca orice alte cuvinte sunt de prisos. Linkul va invita intr-o calatorie online despre oameni minunati, familie, monden, sanatate, preventie, dieta, moderatie, wellness, cariera, spiritualitate, etc. Like !

MediaLOOK
Compania PR care sustine Superblog 2011 este specializata in redactare, publicare si distributie de comunicate de presa; resurse media pentru jurnalisti si monitorizare de presa. Ii regasim pe Facebook si Twitter. Like !

PRwave
PRwave este recunoscut si apeciat deja ca website dedicat in totalitate expertizei in imagine, comunicare si relatii publice pentru afaceri. PRwave sunt primii care au lansat in Romania si servicii inedite – primul fiind serviciul de PR integrat – campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. Specialisti in comunicare, PR, Marketing, mass-media, specialisti in imagine, tineri care aspira la o cariera in domeniul comunicarii, oameni de afaceri, toti reprezinta publicul tinta dar si comunitatea adunata in jurul PRwave.

MoneyWatch.ro
Din momentul in care am citit misiunea, am inregistrat imediat in blogrollul meu. Exista oameni care au de spus ceva in aceasta lume. Modul in care curge textul, argumentatia, ideile, calitatea discursului m-au transformat intr-un fan. Like !

Obisnuit.eu
Se declara « Blog despre tehnologie si placeri cognitive » si a castigat editia 2010 a Superblog. Pe Facebook il regasim cu motto-ul « Tehnologie si optimism ». Imi place si aici misiunea declarata : Misiunea websitului este de a te informa si de a-ti face ziua mai frumoasa. Sunt atat de putini oamenii care fac ceva doar pentru a oferi celorlalti ceva, in mod gratuit si cu si din placere. Like !

LexaVerzes.ro
Cu trei participari consecutive la Superblog, pe podiumul de premiere anul trecut cu medalie de bronz Alexandra Verzeș scrie cu mult bun simt si cu un spirit de observatie fin. Imi place si o voi urmari. Like !

Multumiri tuturor partenerilor media ai...
Silvia

Articol scris pentru concursul SuperBlog2011
Reguli proba: http://pcnews.ro/2011/11/24/superblog-2011-etapa-nr-32/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: