duminică, 27 noiembrie 2011

Etapa numarul 31 - ASUS Social Media

1. ASUS Romania Facebook: http://www.facebook.com/ASUS.RO
2. SuperBlog: http://superblog.pcnews.ro/
http://pcnews.ro/2011/11/23/superblog-2011-etapa-nr-31/
3. ASUS Romania YouTube: http://www.youtube.com/user/ASUSRomania
4. LINK NEWSLETTER ASUS: http://techinstyle.ro/newsletter.html
http://www.peoplering.com/read.php?id=73278a4a86960eeb576a8fd4c9ec6997
5. ASUS Romania Twitter: https://twitter.com/#!/ASUSROMANIA

Ordinea preferintelor mele mai sus de la 1 la 5 unde 1 este canalul considerat ca fiind cel prin care se comunica cel mai bine. Am intarziat putin cu raspunsul pentru a obtine de la Asus un link cu un newsletter. Pentru a putea face un top este firesc sa vezi un newsletter, nu doar sa pui un link de inregistrare. Mai jos gasiti o captura de ecran a ultimului newsletter Asus.

Welcome Asus in Social Media!

Desi nu este obligatorie explicatia am sa las un feedback:
1. Facebook pentru ca din toate canalele Social Media a prins cel mai bine in Romania, deci atata vreme cat target-ul este pe Romania, alegerea este potrivita
2. Superblog - pentru ca este alaturi de bloggeri si printre putinele companii care inteleg si au curajul sa iasa din sfera canalelor clasice
3. YouTube - este o jucarie inca insuficient exploatata de Asus, dar sunt convinsa ca va inflori. Este de fapt canalul prin care (ca si particulartitate a activitatii) ar permite cele mai frumoase posibilitati de comunicare. comunicare multimedia care va aduce indexare foarte buna.
4. Newsletter - pentru ca se este o comunicare directionata direct catre un target care deja si-a dat acceptul pentru comunicare (permission marketing)
5. Twitter - pentru ca sunt mesaje catre masa si mai putin personalizare. Este totusi un canal care a prins in Romania la liderii de opinie. Poate aduce beneficii ok oricarei companii.

Articol scris pentru concursul SuperBlog2011
Reguli proba: http://pcnews.ro/2011/11/23/superblog-2011-etapa-nr-31/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: