vineri, 21 octombrie 2011

Etapa numarul 11 - AMD Radeon™ Dual Graphics

A face marketing pentru zona IT este intotdeauna o provocare. Fie ca discutam despre software (unde mi-am chinuit neuronii timp de 3-4 ani), fie ca este vorba de hardware, posibilitatile sunt mai limitate decat in alte domenii de activitate. Este, dupa parerea mea un marketing mai putin spectaculos, mai aspru si cu putine posibilitati cu adevarat creative.
In ideea aceasta am sa raspund si la proba cu numarul 11 propusa de AMD. Sunt convinsa ca se putea formula intr-un mod mai prietenos, insa fiind momentul de gratie al sponsorului, incercam “sa-i dam cezarului ce-I al cezarului”.

Tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics aduce o imbunatatire a performantelor grafice si probabil bucurii noi celor pasionati de jocuri complicate. Exista practic un procesor suplimentar pe placa video care vine sa puna umarul atunci cand procesorul video nu mai poate duce. Cu toate ca Procesorul APU are o arhitectura “generala”, tehnologia de care vorbim ne impinge ca aplicatii mai mult in zona video.

Combinatia corecta de APU si la preturi accesibile GPU discret poate oferi o crestere de performanta considerabila. Carduri relativ accesibile, cum ar fi AMD Radeon HD 6450, HD 6570, 6670 sau carduri de grafica HD vor lucra destul de bine impreuna cu APU AMD dual utilizand tehnologia Graphics. AMD Radeon HD 6850 si mai mari, sunt atat de puternice incat nu beneficiaza de scalare de grafica duala, ca urmare APU procesor grafic se opreste, permitand GPU mai puternic sa preia complet sarcinile grafice.

Ma opresc aici cu detaliile tehnice, si prefer sa ma duc in zona de avantaje, zona in care admit ca se poate folosi in acest articol si putina creativitate. Din ce am reusit sa inteleg, AMD Dual Graphics Technology ajuta utilizatorii sa maximizeze experienta lor grafica cu o investitie la un pret bun. Pentru cei cu adevarat pasionati, tehnologia sustinuta de grafica duala AMD suporta pana la sase ecrane pentru o experienta PC incredibil de captivanta.

Experienta jocului se apropie de emotia provocata de situatii reale. Iata cateva exemple:Sunt sigura ca pentru pasionatii de jocuri, tehnologia este o jucarie noua si palpitanta. Asteptam sa vedem cand vom ajunge la performantele din Avatar in care vom da cu degetul pe o consola principala si vom muta rezultatele sinapselor intr-o tableta cu care sa continuam sa jucam dupa bunul plac si din hamac, si in timp ce mai muncim cate ceva si in parc si tot asa :)
Articol scris pentru concursul SuperBlog2011

Reguli articol: http://pcnews.ro/2011/10/20/superblog-2011-etapa-nr-11/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: