marți, 6 iulie 2010

Tuzla si zborul cu Antonov 2 (AN2)
In memoria militarilor-scafandri morti ieri in accidentul de la Tuzla. Sper sa fie intr-un loc mai bun.

In 2005 am zburat la Tuzla cu doua aparate Antonov 2 (AN2). Unul dintre ele avea locuri normale, ca in avioanele comerciale, cel de-al doilea avea banci laterale pentru militari si era pregatit pentru salturi cu parasuta. Au fost momente extraordinare, cu multa adrenalina si o senzatie fantastica deasupra marii. Zborul a fost la maxim 100-150 m. altitudine si intoarcerea pe o aripa deasupra plajei de la 2 Mai. Iti ofera cu adevarat senzatia de zbor, esti atat de aproape de aer, avionul este atat de mic in jurul tau... esti parca un singur corp cu avionul!

4 comentarii:

 1. Buna! Ar trebui sa spun "Dumnezeu sa-i ierte!" Dar pentru ce sa-i ierte? Ce au facut rau?NIMIC! Sufletele lor isi continua misiunea, sunt convins. Şi sunt tot atat de convins ca oamenii vor continua sa moara! Pentru ca vor continua sa se nasca! Sunt bucuros ca am descoperit acest blog. Atat de bucuros incat nu stiu cum sa te felicit! Prefer sa ma plimb prin el, pur si simplu.

  RăspundețiȘtergere
 2. iata si proiectul unui prieten cu care "am barfit" site ul tau. www.fotodesus.ro (nu publica acest mesaj. este mai degraba personal)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Laur,

  iti multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase. imi place mult blogul recomandat.
  sa fie soare,
  silvia

  RăspundețiȘtergere
 4. Faci un link exchange cu blogul http://sanatatesiviata.blogspot.com ? Daca da lasa-mi un comment pe blog! Titlu Blogului: ,,Sanatate si viata'' Multumesc!

  RăspundețiȘtergere

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: