sâmbătă, 6 octombrie 2007

Tr. Policandru 5B

Tr. Policandru 5BDESCRIERE

Lungimea 1: Pe o rampa de iarba in sus pana pe o branita mica. Lungime comuna cu Fluturele de Piatra.

Lungimea 2: Stanga pe o fisura cu o mica burtica, care apoi este putin cazuta pana in regrupare aflata sub o surplombita.

Lungimea 3: Trece surplomba (un piton cu cordelina) si continua pe o fisura cu o mica arcada in stanga ei, pana ce ajunge pe o branita unde regrupeaza.

Lungimea 4: Continua in sus pe o fisurica cu iarba pana iese pe iarba de sub Brana Suspendata, si urca prin stanga pe langa perete pana la baza unei fisuri largi.

Lungimea 5: Pe fisura in sus. Fisura se arcuieste catre dreapta surplomband usor, loc in care se trece deasupra. Urmeaza o fata verticala si traverseu pe sub tavan catre dreapta. Se poate regrupa fie sub tavan, fie se trece tavanul prin dreapta si se regrupeaza intr-o mica grota comoda.

Lungimea 6: Pe o fisura in sus pana la o brana de iarba comoda unde se regrupeaza. De aici in sus traseul devine mult mai usor.

Lungimea 7: Un hornulet si o fisura care duc in ultima regrupare pe care am descris- la Fluturele de Piatra. Traseele nu au iesire comuna dar aceasta este cea folosita. Mai exista cea cu picior de lemn, care se nimereste mai rar.

Lungimea 8: Pe fisura cu o burtica mica apoi traverseu dreapta si fisura verticala prin care se iese in creasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: