sâmbătă, 13 octombrie 2007

Tr. Innominata 6A

Tr. Innominata 6A


DESCRIERE

Lungimea 1: Incepe pe o fisura verticala, apoi stanga pe o rampa de stanca inclinata, care in partea de sus se termina cu o fata verticala care se abordeaza pe dreapta, apoi stanga pana in regrupare. Regruparea este pe un mic prag de stanca inclinat la baza unui diedru.

Lungimea 2: Pe diedru in sus (atentie prima asigurare buna este destul de sus) pana la o mica fata verticala care conduce la o fisura. De la un piton cu o cordelina veche se traverseaza stanga pana la o fisura paralela, care duce pe un mic mot de stanca. Dreapta pe o fata verticala pana in regrupare. Regruparea are 2 spituri si cuie dar este incomoda, mai mult in ham.

Lungimea 3: Este cea mai grea lungime. In sus pe fata pana la un spit cu ureche mare. Urmatoarea asigurare este la intersectia cu arcada mare din dreapta. Din acest punct incepe traversarea catre stanga pe o fata inclinata pana la un diedru vertical cu o nuca la baza. Apoi stanga pana la fata cu spituri, care se urca direct si conduce la tavanul cu cuib de vulturi, pe sub care se traverseaza pana in extremitatea dreapta pe unde se trece direct. Deasupra tavanului este un spit nou. Stanga pe brana (Brana Suspendata) si se regrupeaza comod. 50m. intinsi, foarte intortochiata, coarda freaca foarte tare!

Lungimea 4: in stanga pe o mica fisura verticala apoi traverseu stanga pana la un horn bine conturat care dupa cativa metri duce la o regrupare proasta.

Lungimea 5: Pe diedru in sus, pana la finalul lui( pe diedru sunt 2 pene de lemn si pitoane), apoi pe o fisura verticala in stanga. La finalul fisurii in stanga pe un mic prag se poate regrupa la un spit si 2 pitoane.

Lungimea 6: Stanga pana la o fisura fina, care duce sub o arcada pe sub care se traverseaza dreapta pana in creasta. Lungime scurta.

Lungimile 5 si 6 se pot face dintr-una. Se coboara cativa metri si se face un rapel cam 17-20m. pana in firul valcelului. De aici pe muchia cu jnepeni in jos catre refugiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: