duminică, 7 octombrie 2007

Tr. Fluturele de Piatra 5B

Tr. Fluturele de Piatra 5B
DESCRIERE

Lungimea 1: Este pe o rampa de iarba in sus pana la o branita. Lungimea este comuna cu Policandru. Regrupare buna.

Lungimea 2: Pleaca usor in dreapta pe o fisurica boltita de o surplomba mica care se trece direct, apoi pe o rampa inclinata pana la o mica grota, de unde traseul continua pe fata verticala din stanga. Asigurarile sunt pe fisura din dreapta. Se regrupeaza la spituri pe fata.

Lungimea 3: In sus pe fisura apoi in stanga pe sub un jneapan pana pe o branita la baza unui tavanel mic. Regrupare comoda.

Lungimea 4: Pe fata in sus pana sub tavanel, care se trece prin dreapta apoi prin iarba pana pe Brana Suspendata unde se regrupeaza.

Lungimea 5: Pe un diedru putin cazut, apoi pe doua fisurele in sus pana pe o rampa de stanca unde se regrupeaza.

Lungimea 6: In dreapta pe o placa mare desprinsa, de pe care in sus pe o fisura cativa metri apoi traverseu stanga catre o fisura fina pe care se urca pana sub tavan. Se traverseaza pe sub tavan in dreapta pana la extremitatea lui, pe unde se trece cu ajutorul unei fisuri. Atentie, primul piton de deasupra tavanului are inelul rupt! Usor stanga pe fisura si in sus pana la o branita de iarba aflata putin in dreapta de fisura (2m.) unde sunt pitoane solide.

Lungimea 7: Usor stanga se revine pe directia initiala si in sus pe un hornulet si apoi o fisura, pana la o alta branita de iarba. De la acest nivel, traseul devine mult mai usor.

Lungimea 8: O mica burtica in dreapta, continuata cu o fisura apoi traverseu dreapta si doua variante de iesire in creasta: una pe fisura din dreapta cu mai multe pitoane si una pe fisura in sus, cu o teava mare in capat si traverseu dreapta pe o lespede cazuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: