miercuri, 10 octombrie 2007

Tr. Fisura Mult Dorita 6A

Tr. Fisura Mult Dorita 6A
DESCRIERE

Traseul propriu-zis incepe pe Brana Suspendata, dar pentru a-i conferi lungimea necesara unui sesar, se fac primele lungimi din Tr. Policandru.

Lungimea 1: Din Brana Suspendata, incepe cu o fata compacta usor data pe spate (cca 2-3m.) care se continua cu un diedru vertical. Dupa parcurgerea diedrului se face dreapta pe o branita de iarba. Urmeaza o fata mica de stanca apoi din nou brana, si in sus pe o fisurica pana la regrupare sub o surplombita.

Lungimea2: Se trece surplomba prin stanga, apoi dreapta pe o branita si sus pe o fisura pana sub tavanelul triunghiular. Regrupare foarte proasta si incomoda.

Lungimea 3: Se trece tavanul prin stanga cu iesire la jneapan sau pomisor, dreapta pe brana cam 10m. apoi in sus pe o fata de stanca fara asigurari pana in regrupare pe o mica brana.

Lungimea 4: Pleaca pe o fisurica usor surplombata apoi stanga la niste fisuri, sus si traversare dreapta pana la o rampa de stanca care conduce la regruparea de sub marea surplomba. Regrupare buna.

Lungimea 5: In sus pe o fisura pana la baza surplombei, traversare dreapta pe sub surplomba pana la doua pitoane, apoi sus pe fisura pana la cele doua peuri si pana de lemn. De aici in sus fisura este doar verticala si apoi cade usor devenind usoara. Pana in regrupare sunt exact 50m., regruparea este comoda pe o brana de iarba, pitoane bune.

Lungimea 6: Stanga pe o rampa de iarba pana in creasta, la un palc de jnepeni. De aici 15m. pana in Brana Aeriana.

Primele doua lungimi pot fi facute intr-una singura, dar freaca coarda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY shutterstock

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: